Cairn Terrier

KennelKhiwa

Kennel Khiwa.

Dyrløvsvej 1, Sdr. Alslev

4800 Nykøbing F

Telefon +45 54148226

Email. khiwa@post.tele.dk

 

 

 

Den er en kærlig familiehund, yndefuld, indsmigrende,charmerende og godmodig over for børn, en snu radder nok kan løbe om hjørner med sin familie for at få sin vilje.

 

En Cairn Terreir udmærker sig ved at være en hund , som aldrig bære nag, så man behøver ikke at være magister i psykologi for at have en Cairn i huset.Er du den lykkelige ejer af en Cairn, vil den af hele sit kærlige hundehjerte bestræbe sig på at gøre dig tilpas

 

 

 

 

Den skal se pjusket ud, og den skaltrimmes ca. hver 4. måned ,udstillingshunde oftere . Cairn Terrier kan være røde, hvede,sandfarvet, grå, brune og tigerstribet i farverne

 

MOTION OG PELSPLEJESkønt Cairn Terrieren er så livlig som den er, kræver den ikkeden store form for motion. Et par lufteture om dagen, af ca.femten, tyve minutters varighed er nok. Er du så heldig at haveen lukket have er det alle tiders, når jeg siger lukket så menerjeg virkelig lukket, da der ikke skal være ret meget hul for aten Cairn kan komme ud.Bor du i lejlighed bør du bruge mere tid på lufteturene , find etsted hvor du kan slippe den løs , og du opleve at det går overstok og sten, finder den oven i købet et mussehul så vil du severdens lykkeligeste Cairn. En Cairn Terriers pels er forholdsvis nem at holde Red denigennem et par gange om ugen det er nok. Men husk trimningen.

 

Cairn Terrier

 

CAIRN TERRIEREN

er en fuldblods terrier med al den vitalitet, intelligenns og alt det mod, der kendetegner en terrier.Men alligevel er den på adskillige områder nemmere at havemed at gøre end andre terrier racer. Den er munter, veloplagtog fræk, men dejlig, den er i stand til at bide fra sig, hvis detskulle blive nødvendig , er den ikke aggressiv.